Radha Cuisine

Restaurant vegetarian cu specific indian

Meniu vegetarian

Timișoara, str. Eugen Ungureanu nr. 13
(zona Unirii vizavi de Biserica Sârbească)
Telefon: 0742-499929, 0766-703806
Luni – Vineri: 11 - 18



Meniul zilei

18 Martie - 22 Martie

Zilnic - Variantă de post

Luni 18 Martie

  • Supă de linte 300g sau
  • Supă cremă (ţelină, morcovi, mazăre)300g
  • Vrindavan sabji (cartofi, soia, roşii) 200g sau
  • Aviyal (cartofi, mazare, morcovi, cocos) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Palak ondhwa-sufleu cu spanac şi năut 50g
  • Khajur Ladu (bile din curmale şi cocos) 50g
  • Supă de linte 300gSupă cremă (ţelină, morcovi, mazăre)300gVrindavan sabji (cartofi, soia, roşii) 200gAviyal (cartofi, mazare, morcovi, cocos) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gPalak ondhwa-sufleu cu spanac şi năut 50gKhajur Ladu (bile din curmale şi cocos) 50g

Miercuri 20 Martie

  • Supă de fasole 300g sau
  • Supă cremă cu dovleac și ghimbir 300g
  • Spanac cu brânză şi smântănă 200g sau
  • Naksatri chole (năut, morcovi, telina) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Kofta din năut 50g
  • Prăjitură cu vișine 50g
  • Supă de fasole 300g Supă cremă cu dovleac și ghimbir 300gSpanac cu brânză şi smântănă 200gNaksatri chole (năut, morcovi, telina) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gKofta din năut 50gPrăjitură cu vișine 50g

Vineri 22 Martie

  • Supă de legume 300g sau
  • Supă cremă de mung dhal 300g
  • Sabji (brocoli, morcovi, mazăre) 200g sau
  • Sabji (fasole, smântănă, rozmarin) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Chiftea cu spanac şi roşii 50g
  • Til gajak (fursecuri cu susan) 50g
  • Supă de legume 300gSupă cremă de mung dhal 300gSabji (brocoli, morcovi, mazăre) 200gSabji (fasole, smântănă, rozmarin) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gChiftea cu spanac şi roşii 50gTil gajak (fursecuri cu susan) 50g

 

Porţia 700g: 18 RON

Meniul zilei va fi servit între 11 - 18

Marti 19 Martie

  • Dhal (supă de mazăre) 300g sau
  • Supă cremă de roşii 300g
  • Sabji (linte cu legume) 200g sau
  • Rajma (fasole, roşii, panir) 200g
  • Orez cu mac 100g sau Hrișcă 100g
  • Samosa (plăcintă cu legume sau năut) 50g
  • Halava de morcovi 50g
  • Dhal (supă de mazăre) 300gSupă cremă de roşii 300gSabji (linte cu legume) 200gRajma (fasole, roşii, panir) 200gOrez cu mac 100g sau Hrișcă 100gSamosa (plăcintă cu legume sau năut) 50gHalava de morcovi 50g

Joi 21 Martie

  • Channa dhal (supă de năut) 300g sau
  • Supă cremă de fasole verde şi mazăre 300g
  • Sabji (cartofi, conopidă, mazăre, panir) 200g sau
  • Kathi mithi (legume in sos dulce acrişor) 200g
  • Orez cu lămâie 100g sau Hrișcă 100g
  • Kofta - chiftea de legume 50g
  • Halava de gris cu caramel 50g
  • Channa dhal (supă de năut) 300gSupă cremă de fasole verde şi mazăre 300gSabji (cartofi, conopidă, mazăre, panir) 200gKathi mithi (legume in sos dulce acrişor) 200gOrez cu lămâie 100g sau Hrișcă 100gKofta - chiftea de legume 50gHalava de gris cu caramel 50g

NOTĂ : Fiecare meniu este însoțit de chiflă și apă plată pentru cine dorește.

Vezi harta Vezi harta