Radha Cuisine

Restaurant vegetarian cu specific indian

Meniu vegetarian

Timișoara, str. Eugen Ungureanu nr. 13
(zona Unirii vizavi de Biserica Sârbească)
Telefon: 0742-499929, 0766-703806
Luni – Vineri: 11 - 18



Meniul zilei

17 Februarie - 21 Februarie

Zilnic - Variantă de post

Luni 17 Februarie

  • Dhal (supă de mazăre) 300g sau
  • Supă cremă de roşii 300g
  • Sabji (fasole verde, cartofi, morcovi) 200g sau
  • Sabji (soia si legume in sos dulce acrişor) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Chiftea cu spanac şi morcovi 50g sau Samosa 50g
  • Gopal Laddu(bile cu nucă și curmale) 50g
  • Dhal (supă de mazăre) 300gSupă cremă de roşii 300gSabji (fasole verde, cartofi, morcovi) 200gSabji (soia si legume in sos dulce acrişor) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gChiftea cu spanac şi morcovi 50g sau Samosa 50gGopal Laddu(bile cu nucă și curmale) 50g

Miercuri 19 Februarie

  • Supă de legume Kurma 300g (NOU) sau
  • Supă cremă de mung dhal 300g
  • Sabji (năut, spanac, tomate) 200g sau
  • Swami sabji (legume cu broccoli şi caju ) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Kachori (plăcintă cu mazăre) 50g sau Samosa 50g
  • Fursecuri cu unt de arahide 50g (NOU)
  • Supă de legume Kurma 300g (NOU)Supă cremă de mung dhal 300gSabji (năut, spanac, tomate) 200gSwami sabji (legume cu broccoli şi caju ) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gKachori (plăcintă cu mazăre) 50g sau Samosa 50gFursecuri cu unt de arahide 50g (NOU)

Vineri 21 Februarie

  • Supă de fasole 300g sau
  • Supă cremă cu dovleac și ghimbir 300g
  • Sabji (mazăre, roşii, panir) 200g sau
  • Sabji (morcovi, țelină, mazăre, cocos) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Pakora (legume pane) 50g sau Samosa 50g
  • Desert simplu și delicios 50g
  • Supă de fasole 300g Supă cremă cu dovleac și ghimbir 300gSabji (mazăre, roşii, panir) 200gSabji (morcovi, țelină, mazăre, cocos) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gPakora (legume pane) 50g sau Samosa 50gDesert simplu și delicios 50g

 

Porţia 700g: 19 RON

Meniul zilei va fi servit între 11 - 18

Marti 18 Februarie

  • Supă Mulligatawny (linte, legume, cocos) 300g sau
  • Supă cremă (ţelină, morcovi, mazăre)300g
  • Sabji (cartofi, conopidă, mazăre, panir) 200g sau
  • Sabji (varză, cartofi, morcovi, mazăre) 200g
  • Orez cu lămâie 100g sau Hrișcă 100g
  • Chiftea din sfeclă roșie și cartofi 50g (NOU) sau Samosa 50g
  • Halava de morcovi 50g
  • Supă Mulligatawny (linte, legume, cocos) 300g Supă cremă (ţelină, morcovi, mazăre)300gSabji (cartofi, conopidă, mazăre, panir) 200gSabji (varză, cartofi, morcovi, mazăre) 200gOrez cu lămâie 100g sau Hrișcă 100gChiftea din sfeclă roșie și cartofi 50g (NOU) sau Samosa 50gHalava de morcovi 50g

Joi 20 Februarie

  • Channa dhal (supă de năut) 300g sau
  • Supă cremă de fasole verde şi mazăre 300g
  • Sabji (conopidă, cartofi, roșii) 200g sau
  • Sabji (mazăre, țelină, morcovi, panir) 200g
  • Orez cu mac 100g sau Hrișcă 100g
  • Kofta - chiftea de legume cu soia 50g sau Samosa 50g
  • Halava cu visine 50g
  • Channa dhal (supă de năut) 300gSupă cremă de fasole verde şi mazăre 300gSabji (conopidă, cartofi, roșii) 200gSabji (mazăre, țelină, morcovi, panir) 200gOrez cu mac 100g sau Hrișcă 100gKofta - chiftea de legume cu soia 50g sau Samosa 50gHalava cu visine 50g

NOTĂ : Fiecare meniu este însoțit de chiflă și apă plată pentru cine dorește.

Vezi harta Vezi harta