Radha Cuisine

Restaurant vegetarian cu specific indian

Meniu vegetarian

Timișoara, str. Eugen Ungureanu nr. 13
(zona Unirii vizavi de Biserica Sârbească)
Telefon: 0742-499929, 0766-703806
Luni – Vineri: 11 - 18



Meniul zilei

16 Septembrie - 20 Septembrie

Zilnic - Variantă de post

Luni 16 Septembrie

  • Supă de legume 300g sau
  • Supă cremă de mung dhal 300g
  • Sabji (linte cu legume) 200g sau
  • Spanac cu brânză şi smântănă 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Palak ondhwa-sufleu cu spanac şi năut 50g
  • Khajur Ladu (bile din curmale şi cocos) 50g
  • Supă de legume 300gSupă cremă de mung dhal 300gSabji (linte cu legume) 200gSpanac cu brânză şi smântănă 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gPalak ondhwa-sufleu cu spanac şi năut 50gKhajur Ladu (bile din curmale şi cocos) 50g

Miercuri 18 Septembrie

  • Supă de fasole 300g sau
  • Supă cremă cu dovleac și ghimbir 300g
  • Vrindavan sabji (cartofi, soia, roşii) 200g sau
  • Kathi mithi (legume in sos dulce acrişor) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Pakora (legume pane) 50g
  • Halava de gris cu banane 50g
  • Supă de fasole 300g Supă cremă cu dovleac și ghimbir 300gVrindavan sabji (cartofi, soia, roşii) 200gKathi mithi (legume in sos dulce acrişor) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gPakora (legume pane) 50gHalava de gris cu banane 50g

Vineri 20 Septembrie

  • Dhal (supă de mazăre) 300g sau
  • Supă cremă de roşii 300g
  • Aviyal (cartofi, mazare, morcovi, cocos) 200g sau
  • Naksatri chole (năut, morcovi, telina) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Kofta - chiftea de legume 50g
  • Bile cu carob și nucă 50g
  • Dhal (supă de mazăre) 300gSupă cremă de roşii 300gAviyal (cartofi, mazare, morcovi, cocos) 200gNaksatri chole (năut, morcovi, telina) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gKofta - chiftea de legume 50gBile cu carob și nucă 50g

 

Porţia 700g: 19 RON

Meniul zilei va fi servit între 11 - 18

Marti 17 Septembrie

  • Channa dhal (supă de năut) 300g sau
  • Supă cremă de fasole verde şi mazăre 300g
  • Rajma (fasole, roşii, panir) 200g sau
  • Sabji (ardei,morcovi,dovlecei,mazăre) 200g
  • Orez cu mac 100g sau Hrișcă 100g
  • Samosa (plăcintă cu legume sau năut) 50g
  • Halava de morcovi 50g
  • Channa dhal (supă de năut) 300gSupă cremă de fasole verde şi mazăre 300gRajma (fasole, roşii, panir) 200gSabji (ardei,morcovi,dovlecei,mazăre) 200gOrez cu mac 100g sau Hrișcă 100gSamosa (plăcintă cu legume sau năut) 50gHalava de morcovi 50g

Joi 19 Septembrie

  • Supă de linte 300g sau
  • Supă cremă (ţelină, morcovi, mazăre)300g
  • Sabji (broccoli, morcovi, mazăre) 200g sau
  • Sabji (fasole, smântână, rozmarin) 200g
  • Orez cu lămâie 100g sau Hrișcă 100g
  • Kofta din năut 50g
  • Gopal Laddu(bile cu nucă și curmale) 50g
  • Supă de linte 300gSupă cremă (ţelină, morcovi, mazăre)300gSabji (broccoli, morcovi, mazăre) 200gSabji (fasole, smântână, rozmarin) 200gOrez cu lămâie 100g sau Hrișcă 100gKofta din năut 50gGopal Laddu(bile cu nucă și curmale) 50g

NOTĂ : Fiecare meniu este însoțit de chiflă și apă plată pentru cine dorește.

Vezi harta Vezi harta