Radha Cuisine

Restaurant vegetarian cu specific indian

Meniu vegetarian

Timișoara, str. Eugen Ungureanu nr. 13
(zona Unirii vizavi de Biserica Sârbească)
Telefon: 0742-499929, 0766-703806
Luni – Vineri: 11 - 18



Meniul zilei

22 Octombrie - 26 Octombrie

Zilnic - Variantă de post

Luni 22 Octombrie

  • Dhal (supă de mazăre) 300g sau
  • Supă cremă de roşii 300g
  • Sabji (linte, spanac, roşii) 200g sau
  • Kathi mithi (legume in sos dulce acrişor) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Samosa (plăcintă cu legume sau năut) 50g
  • Halava de morcovi 50g
  • Dhal (supă de mazăre) 300gSupă cremă de roşii 300gSabji (linte, spanac, roşii) 200gKathi mithi (legume in sos dulce acrişor) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gSamosa (plăcintă cu legume sau năut) 50gHalava de morcovi 50g

Miercuri 24 Octombrie

  • Supă de legume 300g sau
  • Supă cremă de mung dhal 300g
  • Spanac cu brânză şi smântănă 200g sau
  • Naksatri chole (năut, morcovi, telina) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Chiftea cu spanac şi morcovi 50g
  • Halava cu visine 50g
  • Supă de legume 300gSupă cremă de mung dhal 300gSpanac cu brânză şi smântănă 200gNaksatri chole (năut, morcovi, telina) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gChiftea cu spanac şi morcovi 50gHalava cu visine 50g

Vineri 26 Octombrie

  • Channa dhal (supă de năut) 300g sau
  • Supă cremă de fasole verde şi mazăre 300g
  • Sabji (linte, cartofi, roşii) 200g sau
  • Aviyal (cartofi, mazare, morcovi, cocos) 200g
  • Orez basmati 100g sau Hrișcă 100g
  • Kachori (plăcintă cu mazăre) 50g
  • Bile cu carob și nucă 50g
  • Channa dhal (supă de năut) 300gSupă cremă de fasole verde şi mazăre 300gSabji (linte, cartofi, roşii) 200gAviyal (cartofi, mazare, morcovi, cocos) 200gOrez basmati 100g sau Hrișcă 100gKachori (plăcintă cu mazăre) 50gBile cu carob și nucă 50g

 

Porţia 700g: 18 RON

Meniul zilei va fi servit între 12 - 18

Marti 23 Octombrie

  • Supă de fasole 300g sau
  • Supă cremă de urad dhal 300g
  • Sabji (conopidă, cartofi, roșii) 200g sau
  • Rajma (fasole, roşii, panir) 200g
  • Orez cu mac 100g sau Hrișcă 100g
  • Pakora (legume pane) 50g
  • Khajur Ladu (bile din curmale şi cocos) 50g
  • Supă de fasole 300g Supă cremă de urad dhal 300g Sabji (conopidă, cartofi, roșii) 200gRajma (fasole, roşii, panir) 200gOrez cu mac 100g sau Hrișcă 100gPakora (legume pane) 50gKhajur Ladu (bile din curmale şi cocos) 50g

Joi 25 Octombrie

  • Supă de linte 300g sau
  • Supă cremă (ţelină, morcovi, mazăre)300g
  • Sabji (fasole, smântănă, rozmarin) 200g sau
  • Vrindavan sabji (cartofi, soia, roşii) 200g
  • Orez cu lămâie 100g sau Hrișcă 100g
  • Kofta - chiftea de legume cu soia 50g
  • Til gajak (fursecuri cu susan) 50g
  • Supă de linte 300gSupă cremă (ţelină, morcovi, mazăre)300gSabji (fasole, smântănă, rozmarin) 200gVrindavan sabji (cartofi, soia, roşii) 200gOrez cu lămâie 100g sau Hrișcă 100gKofta - chiftea de legume cu soia 50gTil gajak (fursecuri cu susan) 50g

NOTĂ : Fiecare meniu este însoțit de chiflă și apă plată pentru cine dorește.

Vezi harta Vezi harta